5 tècniques senzilles per trobar farmàcies en línia segures: verificades i aprovades

Imatge Alguna vegada us heu atret a comprar els vostres medicaments a una farmàcia en línia o a un altre lloc web? Podeu salvaguardar -vos a vosaltres mateixos i a la vostra família fent -vos servir quan compreu medicaments en línia. Alguns llocs de botigues de drogues funcionen legalment i ofereixen comoditat, privadesa personal, estalvi de costos i salvaguardes per comprar medicaments. No tots els llocs són exactament el mateix.

L’administració d’aliments i drogues alerta que hi ha moltes farmàcies en línia perilloses que asseguren oferir medicaments amb recepta a taxes profundament reduïdes, amb freqüència sense requerir recepta mèdica. Aquestes botigues de medicaments basades a Internet venen freqüentment medicaments no aprovats, falsificats o no segur. Nombroses farmàcies en línia no segures utilitzen «botigues» falses per imitar farmàcies certificades o per fer -vos creure que els seus medicaments provenen de nacions amb alts requisits de seguretat.

Fascinació per aconseguir una recepta

Aquests fàrmacs podrien ser falsos, acabats o arriscats per a vosaltres i la vostra família. Com es pot saber si una botiga de drogues en línia funciona legalment? La pàgina RX de la FDA’s Be, Safe, RX té recursos i eines per ajudar -vos a prendre decisions molt més segures i educades quan compreu medicaments amb recepta en línia.

No estan acreditats a la U.S. i per la vostra junta estatal de farmàcia. No tingueu Comprar medicaments en línia cap farmacèutic certificat al personal per respondre a les vostres preocupacions. Envieu medicaments que semblin diversos que el que obteniu a la vostra típica botiga de drogues o que arribi en envasos trencats, perjudicats, en un idioma estranger, no té data de caducitat o està caducat.

El veritable cost dels medicaments en línia barats: opa coses per saber -ho abans d’obtenir això

Us cobrarà pels productes que mai heu comprat ni rebut. No proporcioneu proteccions escrites clares de la vostra informació personal i monetària. Oferiu la vostra informació a altres llocs. Aquestes botigues de drogues sovint ofereixen medicaments que poden resultar perjudicials pel fet que poden: tenir excessius o massa poc de l’ingredient actiu que necessiteu per tractar la vostra malaltia o condició.

Contenen els ingredients incorrectes o altres compostos perillosos. L’ingredient actiu d’un producte farmacèutic aprovat és el que fa que el medicament sigui fiable per al problema o la condició de salut que estigui previst fer front. Si un medicament té ingredients actius desconeguts, podria no tenir l’efecte previst, podria tenir una interacció no anticipada amb altres medicaments que esteu prenent, podria causar efectes adversos perillosos o podria causar altres malalties importants, com ara al·lèrgies greus.

Com comprar medicina en línia amb seguretat per a principiants

Hi ha maneres de reconèixer una farmàcia en línia segura. Aquestes farmàcies: requereixen constantment la recepta del metge. Oferiu una adreça física i un número de telèfon a la U.S. Feu un farmacèutic amb llicència al personal per fer front a les vostres preocupacions. Estan certificats amb un consell estatal de farmàcia. Una altra manera d’ajudar a assegurar -vos que utilitzeu una farmàcia en línia segura i legal és examinar la llicència de la botiga de drogues a la base de dades de llicències del Consell de Farmàcia de l’estat mitjançant l’ús de l’eina de l’àrea del lloc RX de la FDA, segur, RX.

La compra de medicaments en línia pot semblar pràctic i barat, però és possible que poseu en risc la vostra salut. Tot i que hi ha autèntiques botigues de drogues en línia, també n’hi ha que poden funcionar il·legalment. Alguns llocs de farmàcia poden semblar fiables quan no ho són. És molt important examinar sempre que segur que una botiga de drogues en línia sigui legítima.

No es coneixen declaracions de fet sobre la compra i la venda de medicaments en línia

El 74% dels llocs canadencs font medicaments de més enllà del Canadà. Si compreu medicaments a una farmàcia en línia fraudulenta, és possible que poseu en risc la vostra salut: podeu acabar amb un medicament que consisteix en components equivocats o nocius o sense ingredients mèdics. La vostra condició pot seguir sent la mateixa o és possible que empitjori.